Protectia datelor cu caracter personal

Vă rugăm să citiți cu atenție acest mesaj.

 

Dacă adresa dumneavoastră de e-mail se află în baza noastra de date în urma unei interacțiuni anterioare (abonare la newsletter, comandă online, alte informații sau solicitări primite electronic, etc.).

 

Din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

 

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, strict pentru informarea dumneavoastră cu privire la ofertele magazinului nostru și operarea comenzilor primite online.

 

Nu vom partaja sau vinde datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți.

 

Nu vindem, nu împărțim, nu distribuim în niciun fel datele dumneavoastră, în niciun scop.

 

Înscrierile datelor personale pe acest site sunt voluntare, iar datele dumneavoastră sunt folosite strict pentru a putea păstra legatură cu dumneavoastră și pentru a vă putea aduce la cunoștință informații cu privire la ofertele noastre și comenzile online efectuate de dumneavoastră.

 

Întotdeauna am oferit dreptul de a controla apartenența la baza noastră de date, motiv pentru care permanet în mailurile noastre a existat și va exista posibilitatea de dezabonare.

 

Puteți solicita acest lucru în scris, printr-un e-mail trimis către adresa: office@valentini.ro.

 

Dacă doriți să fiți șterși din baza noastră de date, vă rugam să folosiți opțiunea DEZABONARE, caz în care nu veți mai putea să fiți la curent cu activitățile noastre, ofertele, promoțiile sau alte informații importante.

 

În cazul în care nu veți acționa opțiunea DEZABONARE vă dați acordul că ați înțeles și acceptat politica de confidențialitate și politica de cookie, caz în care vom continua să vă informăm despre activitățile și ofertele noastre.

 

Vă mulțumim!